S&P500: DoorPakken

Met een knipoog naar de Titel van dinsdag kan opgemerkt worden dat de S&P500 TradeIdee wel heel serieus neemt. Bij het slaan van de slotgong noteerde de index immers nagenoeg onveranderd. Ook voor vandaag gelden weer de eerste grenzen zoals dinsdag besproken en zoals in onderstaande grafiek ingetekend staan: 3825 en 3785.

Wordt een blik geworpen op de laagste koers van gisteren dan kan opgemerkt worden dat de onderste lijn van de benoemde horizontale bandbreedte al even onder druk heeft gestaan. Dit in lijn met de gedachte dat 3760 haalbaar moet zijn zodra de S&P500 uit haar huidig horizontaal verloop glijdt. Deze verwachting wordt herhaald. De reden zit in wolk en RSI.

Zie dat de laatste door de huidige aarzeling inmiddels op rood staat en zie dat de eerste hapert met haar mediaan. Reden om nog even vast te houden aan het neergelegde beeld. En wat is neergelegd duidt (onveranderd) toch op wat zwakte.

Succes!

S&P500 30 MinutenGrafiek

2 reacties op “S&P500: DoorPakken”

 1. SRC says:

  BREAKING NEWS,
  ONS KADO G-J’s SPANDOEK IS KLAAR (!)
  Nu opgestuurd naar G-J’s privé mail.
  MVG., 🙂
  Bert

 2. SRC says:

  FED’s Notulen Boek doet de SPX “DoorPakken” naar rond 3824 waar zich een “Hanging Man candlestick occurs during an uptrend and warns that prices may start falling.”
  MVG.,
  Bert

Geef een reactie