S&P500: DoorHalen

De winst van woensdag was het verlies van donderdag. Inderdaad dook de S&P500 gisteren conform verwachting weer terug in de bandbreedte 2552 tot 2540. Toch maakt de graadmeter zich op voor weer een nieuwe poging om door te stoten. Vandaag dan maar weer een nieuw ATH?

SP-IntraDagGrafiek

Ik kan begrijpen dat het vervelend gaat worden, maar ook vandaag toch maar weer de volgende zinnen: Een trend is een trend. Deze opmerking is in de achterliggende weken/maanden vele malen gevallen op deze plek. Het eerste ijkpunt ligt op 2575. Ook dat is meerdere keren vermeld. En nog steeds luidt het motto: Volg de Trend! Zo dan hebben we dat maar weer gehad.

De toon van de DailyDosis blijft positief. De ronddraaien op dezelfde plaats gedurende de achterliggende sessies doet daar niets aan af. Dat ronddraaien past immers perfect in de strategie van “geef de markt wat ruimte om haar werk te doen”. Gisteren is aangegeven dat op basis van de bandbreedte gedacht kan worden aan 2564. Voor de komende dagen komt de focus op dat punt te liggen. Wordt Vervolgd!

SP-DagGrafiek

SP-WeekGrafiek

Laat een reactie achter