S&P500: Beweging

Bewegingen gaan nimmer tot nooit in een rechte streep. Aldus de strekking van de eerste DD van deze week. Het moet gezegd, de tegenzet van maandag reikte verder dan ingeschat. Waarvan Akte!

Na een week lang dalen moest gisteren rekening gehouden worden met herstel in de S&P500. Zoals reeds opgemerkt is de index verder opgelopen dan de zone waar het Waterloo werd verwacht. De volgende horde staat getrokken rond 2797. Anders verwoord, zolang de S&P500 niet in staat is om deze te overwinnen blijft de gedacht aan volgende Treetjes lager in de komende sessies.

Omdat vanavond best eens volatiliteit kan gaan optreden voor de volledigheid de opmerking dat boven 2797 weer de bekende 2817 een rol kan gaan spelen. Door de euforie bij opening is gisteren een hiaat geslagen tussen 2744 en 2748. Deze zone kan in de komende sessies gaan trekken. Let wel, de eerste steun kan al gezet worden op 2768.

SP-IntraDagGrafiek

Een scenario van relatieve rust tot aan het laatste uur van de handel, let op het is al zomertijd in Amerika, is best mogelijk. Zie titel van vandaag.

SP-DagGrafiek

De laatste twee week-bars zijn interessant. Twee weken geleden is een doji gevormd. Vorige week is deze koersbar bevestigd door een verder wegglijdende S&P500.  Een reden om op dit moment niet al te enthousiast te zijn op de S&P500. Wordt Vervolgd!

SP-WeekGrafiek

 

 

 

4 reacties op “S&P500: Beweging”

 1. WP says:

  2797 vink

  1. miked says:

   duwen en trekken rond 2797

   1. WP says:

    toch gehouden 🙂

 2. WP says:

  https://invst.ly/a9g7u
  sterk spul die lijnen

Laat een reactie achter