S&P500: Attentie, Opletten!

Gisteren is op deze plek een woord van waakzaamheid uitgesproken. In de dag-grafiek ontwikkelt zich een patroon welke attentie verdient. Ligt er een bommetje te tikken onder de huidige trendmatige beweging?

SP-IntraDagGrafiek

Op een haartje na had de S&P500 gisteren het volgende honderdtal te pakken. In de DailyDosis van dinsdag is echter ook melding gemaakt van het rising wedge koerpatroon dat ook vandaag weer ingetekend staat in zowel de intra-daggrafiek als de dag-grafiek.

Zoals gisteren al gemeld valt dit patroon in de categorie omkeerpatronen maar is een patroon pas een patroon als de triggerlijn is doorbroken. Uit de kleinste grafiek valt af te lezen dat met het verstrijken van de tijd de steunlijn van het patroon is opgeklommen tot grofweg 2581.

Na gisteren daarom vandaag dezelfde afsluitende woorden: Dat betekent dus concreet dat de ruimte voor de graadmeter gegeven wordt tot aan deze lijn. Zolang de S&P500 zich staande weet te houden boven deze lijn,blijft de ondertoon positief. Het vergezicht ligt op 2660.

Voor de volledigheid van deze DailyDosis de toevoeging dat het koerspatroon, indien en zodra de triggerlijn wordt doorbroken, een richtpunt heeft dat ligt op de start van het patroon. In het onderhavige geval dus 2544.Wordt Vervolgd!

SP-DagGrafiek

SP-WeekGrafiek

Eén reactie op “S&P500: Attentie, Opletten!”

 1. Bert says:

  Waarde Geert-Jan,
  Voor de zekerheid in deze DD m’n dank voor uw 18.00 post in AEX DD over F.:

  Waarde Geert-Jan,
  FANTASTISCH (!) Daar krijg ik nou echt ” MIERENTIETJES” van. Prompt bewaard.Weest gerust
  m’n beste F-Kameraad die 28 oktober 2015 tijden komen terug (!) zèlfs tegen 020.
  Zonnige en Warme groeten vanuit :
  http://www.windjammerresort.com/webcam.html
  Inclusief dit ‘lazy smoothly Miami” deuntje :
  https://www.youtube.com/watch?v=S6WpvBHdk1c
  Thanks a Million “Gouwe Gozer”
  MVG,
  Bert ?

Laat een reactie achter