(Niet) Met Hart en Ziel

Bitcoin

Zo flauw als ik soms op de aandelenmarkten ben, zo vast (positief) ben ik op de toekomst van crypto currencies, zoals Bitcoin.

Maar er zijn velen die niet geloven in deze ontwikkeling en zij geloven dat de boel gaat instorten…en als er dan een niveau is om short te gaan dan is het NU!  Want we hebben een SHORT signaal gehad en we zitten nu in een perfecte pullback. Nu SHORT gaan op $4616 en als stoploss is een close boven de $4791. Let er wel op dat deze stop een stuk hoger kan uitpakken dan de  vooropgestelde $4791… want Bitcoins zijn zo volatiel dat het gemakkelijk kan “doorschieten” met 100en dollars!

Goud

We hebben nog steeds een LONG positie in Goud (vanaf $1227), maar daar gaan we nu de helft van afbouwen. We pakken de winst en gaan door met de helft van de positie. We zijn daarmee niet flauw op Goud, maar dit is puur management technisch… money in the pocket!

De grafiek van Goud lijkt (op dit moment) een Shooting Star te ontwikkelen en dat is een ultiem topsignaal van de Chinese Candlesticks. De koers van “veilig” terug tot $1323 en dat is momenteel de Twindicator steun.

De Trans-Atlantische Spread.

Deze spread, waarbij ik een LONG positie heb in de AEX en een SHORT positie heb in de SP500, heb ik nog steeds in positie. Soms doe ik de SP500 ook weleens tegen de DAX index, het ligt er maar aan welke van de 2 – aex of dax – de meeste potentie biedt…en volgens mijn model had de AEX wat meer potentie dan de DAX…maar helaas, de DAX heeft het een stuk beter gedaan dan de AEX! Maar goed, ik mag ook niet klagen want de spread werkt weer goed. Zowel de AEX als de SP500 staan op LONG volgens de Twindicator.

 

SP500

Het blijft me verbazen dat die beurzen zo goed blijven liggen en met name de SP500 heeft natuurlijk een sterke performance laten zien. Charttechnisch is er verder niet veel over te melden eigenlijk…we zitten in een LONG en het lijkt erop alsof er een Flag patroon aan het vormen is, wat heel positief zou kunnen zijn. Maar mijn tradershart is not buying it…

Laat een reactie achter