Going Dutch Portefeuille Sluit Turbo Short Galapagos: 44,53% winst.

Lees hier het oorspronkelijke TradeIdee.

De Portefeuille ziet herstel binnen een dalende trend. Reden om in actie te komen. Hieronder de gegevens van de volgende Trade.

Positiedetails     Start       Port.
Item Richting   Punten Datum Prijs   gewicht
Galapagos Turbo Short (DE000SD2BGD9) Long 12 22/01/2021 €1,28 4,98%

De richting van Galapagos is dalende. Dat is zij al lange tijd. In dit licht bekeken moet het huidige herstel dan ook gezien worden als een reactieve zet. Nu de oude bodems van eind 2020 weer in zicht komen lijkt het einde van deze zet aanstaande.

Zie dat Galapagos aan de bovenkant van de wolk noteert. Deze indicator kleurt onveranderd rood. Daarnaast valt de bovenkant van deze indicator redelijk samen met de oude bodems. Een clustering van weerstand.

Wordt de spanningsmeter bekeken dan kan geconcludeerd wroden dat deze al maanden geen OB heeft weten te noteren. Daarentegen recent wel een OS. Opnieuw een aanwijzing dat de huidige ontwikkeling van Galapagos toch in de categorie herstel binnen dalende trend valt. Het tennisbal stuiter effect?

Tot slot de snelheidsmeter. Deze was redelijk overspannen. Inmiddels is zij echter afgekoeld, maar staat nog steeds in de achteruit.

DagGrafiek Galapagos

Op basis van het huidige beeld verwacht de Going Dutch Portefeuille een voortzetting van de trend. Zoals opgemerkt is deze trend dalende. Daarom ISIN:DE000SD2BGD9

Terug naar PortefeuilleOverzicht. 

Geef een reactie