Wat een eer, Gerard is back! Eindelijk…

Wat een eer

Na lange afwezigheid uit de financiële media ben ik nu weer begonnen met het belichten van markten & strategieën zoals ik deze zelf, op dagelijkse basis, ook handel…en waar beter een rentree te maken dan bij Tradeidee!

Elke trader heeft z’n specialisme en mijn specialisme is de daghandel in Forex & CFD’s en de positiehandel in opties. Voor de daghandel gebruik ik eigenlijk de basis van Technische Analyse, plus een indicator die ik samen met Cees Smit heb ontworpen, de Twindicator. En voor positiehandel in opties gebruik ik weer andere tools, die ik te zijner tijd ook nader zal belichten.

Ik zie het als mijn doel om de lezer te ondersteunen met handelen door middel van het delen van mijn ervaring.  Ik geloof dat iedereen een succesvolle trader zou kunnen worden, maar het is niet eenvoudig en het is gewoon hard werken. Iedereen heeft z’n eigen doel met trading, maar ik denk toch wel dat vrijheid het ultieme doel van elke trader zal zijn.

Mijn “vrijheid” is dat ik ervoor gekozen heb om vanuit Marbella Spanje te werken.

Ik vind het een eer om tussen al deze professionals op Tradeidee mijn column te mogen schrijven en ik ben er zeker van dat de lezer een betere trader / belegger wordt door de gedeelde kennis en ervaring op dit unieke platform.

Laat een reactie achter