EUR/USD: ReacTief wordt AcTief

“Hogere koesen voor het valutapaar moeten/mogen in deze grafiek (=lees, WeekGrafiek) slechts gezien worden als reactief. De DD houdt daarom rekening met een scenario waarin het opzoeken van hogere niveaus in onderstaand afgedrukte (=lees, kleine) grafiek moeizaam zal verlopen.”

Ook gisteren verliep het zoeken naar hogere koersen weer uitermate zwaar, lastig, stroef en stroperig. Inmiddels is EUR/USD door de eerste steun 1,1305 gezakt en noteert inderdaad ook alweer onder haar Wolk. De DD herhaalt deze ochtend daarom de opmerking uit de DD van donderdag dat onder 1.1305 ook waarschijnlijk weer snel 1.1250 in het scherm kan staan.

De Wolk kleurt weliswaar nog groen, maar de DD houdt vanaf vandaag serieus rekening dat deze indicator in de komende sessies gaat draaien. Langzaam maar zeker draait de insteek van de DD dan ook weer van reactief omhoog naar actief omlaag. Eerste opdracht voor EUR/USD is nu om de tweede delta te laten slinken.

Glijdt het valutapaar door 1,1250 dan ligt de weg open tot aan 1,1205.

Aan de bovenkant nu idealiter de korte lijn van de Wolk als dynamische weerstand. Deze lijn start vandaag rond 1,1315. Let op, dynamisch gedurende de sessie.

Succes!

EUR/USD 180 MinutenGrafiek

Geef een antwoord