EUR/USD: Potje met Vet / VetPot

Uiteraard Bio, Vegan, FairTrade en gemaakt van Ozon vriendelijke algen of free range Cocosnoten.

Enfin, niet heel spannend allemaal, het houdt niet over voor de thrill seekers onder ons, maar ik moest even een titel vinden en zat met het liedje in m’n hoofd dat ongeveer gaat als, ik heb een poootje je met vet, op de taaafel gezet, ik heb een potje potje potje potje veheehet, op de tafel gezet…. etc. Geen idee waarom eigenlijk, waarschijnlijk omdat we er bijna zijn en het best saai is deze rit naar 1,0750. We zijn er in ieder geval bijna, (we zijn er bijna, we zijn er bijna, maar nog niet helemaal). Pfff, geestdodend allemaal momenteel, ik moet echt even naar buiten. Evengoed de update van EUR/USD dan dus.

Zoals gezegd, 1,0750 in beeld. OS bereikt, dus we komen vermoeid aan bij de onderzijde van de range…. Verwacht daardoor geen directe uitbraak naar de onderzijde…. Denk dat we even blijven hangen richting het weekend…. Kunnen we even afkoelen…

EUR/USD 180 Minuten Grafiek

Technische Analyse EURUSD 180 minuten grafiek 7 mei 2020

Hier is de Bear market range (in het geel) in tact waardoor je na enige afkoeling wel rekening moet houden met een breuk in zuidelijke richting. Er is geen haast bij, zolang de boel hier niet OB geraakt zijn de condities gelijk aan het begin van de daling. Er dient dus even gewend te worden aan koersen onder 1,08 waarna het wel kan plaatsvinden. Dat was em voor nu, ik ga een rondje lopen.

EUR/USD 30 Minuten Grafiek

Technische Analyse EURUSD 30 minuten grafiek 7 mei 2020

2 reacties op “EUR/USD: Potje met Vet / VetPot”

  1. wh.giesen says:

    Ok Gokhan, thnx voor de update en houd voldoende afstand aub.

    mvg

  2. Gökhan Erem says:

    Dank WH, ik ga helemaal alleen lopen.

Geef een reactie