EUR/USD: (KRAAAK)

Dit is het denkbeeldige geluid van de neerwaartse breuk die nog moet komen. (KRAAAK) dus, EUR/USD op weg naar < 1,08 en lager ook nog als het even mee zit.

De situatie is niet veel anders dan gisteren maar het benoemen dat er geen verandering in de koers en dus de richting van het af te leggen pad is is ook informatie. Je kunt immers niet elke dag een flinke schuiver hebben. Er zijn ook dagen waarop het muisstil is. En vandaag is er zo een voorlopig. Het zat zo en dat geldt dus nog steeds. De koersdoelen die in augusus en september werden gesteld zijn begin deze maand bereikt. Daarna zijn koersen gecorrigeerd binnen de neerwaartse trend en hebben een 50% retracement bereikt. Dat houdt in dat bij neerwaarts draaiende koersen een volgende target ontstaat dat zich op houdt bij de uitersten van het lichtblauwe blok. Het eerste koersdoel ligt ongeveer op 1,0850 en het tweede ruiim onder de 1,08. Zo staan de zaken, schrik dus niet wanneer het neerwaarts draait.

EUR/USD 180 Minuten Grafiek

technische analyse euro dollar 8 oktober 2019 180 min gr

De daggrafiek ondersteunt dit beeld volledig. Daar geldt namelijk dat de neerwaartse cross van de VG’s nog steeds opgeld doet zoals het al maanden het geval is. Er is geen reden om hier ineens aan te gaan twijfelen. De koers is uitgestippeld, het is nu een kwestie van geduld.

EUR/USD DagGrafiek

technische analyse euro dollar 8 oktober 2019 dag gr

De weekgrafiek heeft al tijden als focus de zone tussen 1,08 en 1,05. Dat idee is al meer dan een jaar oud en krijgt beetje bij beetje vorm. Let wel, 1,05 is geen bodem per se.

EUR/USD WeekGrafiek

technische analyse euro dollar 8 oktober 2019 week gr

Eén reactie op “EUR/USD: (KRAAAK)”

  1. Cor says:

    Mooi, hoe harder t kraakt, …..

Geef een reactie