EUR/USD: Korte Update

“De DD houdt nog even vast aan haar insteek van hogere koersen in het valutapaar. Let wel, slechts als reactieve zet in het langere beeld. Wel moet opgemerkt worden dat de opleving vanaf 1,0825 de laatste dagen wat MoeiZaam verloopt.” Aldus de DD van woensdag. De DD trapt vanochtend af met het herhalen van deze woorden. Anders verwoord, de focus is onveranderd op hoger, maar het is wel een moeizaam proces. Reden voor de DD om ook maar gelijk de slotconclusie uit de DD van gisteren opnieuw aan te halen: “Keerzijde is natuurlijk wel dat een zware tocht omhoog netjes past in het beeld dat op het langere tijdsframe hogere koersen slechts reactief zijn.”

De eerste magneet definieert de DD onveranderd op 1,1140. Naast de eerder besproken eerste horizontale steun 1.0900 vanaf vandaag ook een diagonale steunlijn. Deze gaat vanochtend van start rond 1.0955. Anders verwoord, alles tot aan de diagonale lijn is reactief. Idealiter op korte termijn een OB in de RSI.

Als afronding nog een laatste opmerking. TradeIdee publiceert de gebruikelijke DD’s vanaf morgen 18 maart in abonnementsvorm. Wil je na vandaag onveranderd op de hoogte blijven van richting, steun, ijkpunt, weerstand en draaipunt in AEX, EUR/USD en S&P500? Schrijf dan in!

Succes!

EUR/USD 180 MinutenGrafiek

Eén reactie op “EUR/USD: Korte Update”

  1. roywitteveen says:

    Vink Gaat goed zo die gaat. Terug naar top wolk.

Geef een antwoord