EUR/USD: Komt ie dan he

Nog even en er staan nieuwe laagste koersen sinds decennia, wat zeg ik sinds ooit in het bestaan van de EUR, op de schermen.

Tja wat moet je daar nu nog van zeggen? Ok, daar gaat ie dan? Of zoals de titel luidt….Het lijkt m e duidelijk op deze grafiek en op dit time frame heb je niets meer te zoeken de rit van 1,11 (na de pull back) spreekt boekdelen. Sterker, als je alleen deze grafiek zou bekijken zou je kunnen denken dat het genoeg is geweest. Echter, niet is minder waar en daarom hebben we meerdere time frames. Zie de tweede grafiek voor wat er gaande is in relatie tot langer gefocusten die nu het vuur aan de schenen gelegd krijgen.

EUR/USD 180 Minuten Grafiek

Technische Analyse EURUSD 180 Minuten Grafiek 11 februari 2020

D versnelling is gestart en er is nog geen sprake van overdrijving. Hier wordt wel vaker een paar cent afgelegd in een paar weken. De spanningsmeter begint net OS te geraken hetgeen in dit geval een bevestiging vormt van de neerwaartse focus. Er is immers een nieuwe low gemaakt. Dan moet je zelfs OS geraken om de neerwaartse richting te bevestigen. Echt goedkoop aanvoelen doen pas koersen die bij de 1,08 uitkomen. verwacht dan ook geen bounce voorlopig. Dan is het maar gezegd en weet je het. Hoe nu verder? Down natuurlijk, maar daarover morgen meer.

EUR/USD DagGrafiek

Technische Analyse EURUSD DagGrafiek 11 februari 2020

2 reacties op “EUR/USD: Komt ie dan he”

 1. wh.giesen says:

  Uhhhhh, ik meen dat we vanaf 1,035 kwamen in 2017 dat is nog geen decennium terug hoor.
  Thnxs voor de update.

  mvg

  1. Patrick says:

   Hallo wh.giessen,
   nog even luidt de inleiding van de zin. Dus we zullen nog -even- moeten wachten.

Geef een reactie