EUR/USD: Herstel (deel 2)

In de DD van dinsdag is ingezet op Herstel. De besproken niveaus zijn gehaald (=lees, 1.1860) of komen in zicht (=lees 1.1890). Rondom de huidige stand dus even vinger aan de pols.

Allereerst de RSI. Zie dat deze OB is geworden. Gisteren is deze stap als een vereiste meegegeven voor verder herstel. Ondanks de expliciete waarschuwing voor mogelijke obstructie rondom 1.1890 kijkt de DD toch ook wat vooruit. De volgende (oude) lijn staat in onderstaande grafiek getrokken op 1.1990. Voordat dit niveau in de mond genomen kan worden geldt echter eerst nog de zone 1.1915. Deze is gebaseerd op de eerste reactielijn over de beweging waarover de lange dalende diagonaal staat getrokken. Het betreft de beweging van eind februari tot aan eind maart. De eerste zware zone lijkt dus gedefinieerd te kunnen worden tussen 1.1890 en 1.1915.

Een andere waarschuwing zit in de huidige delta tussen koers en Wolk. Een scenario waarin EUR/USD even hapert/aarzelt om deze afstand te laten afnemen, lijkt dan ook zeker een goede mogelijkheid. De DD blijft echter bij een optimistische gedachte zolang EUR/USD > Wolk.

Let op, het verkleinen van de delta kan natuurlijk ook plaatsvinden door een stap op de plaats van EUR/USD. De Wolk bestaat immers uit dynamische lijnen.

Succes!

EUR/USD 180 MinutenGrafiek

Geef een reactie