EUR/USD: Hebbes!

Na enkele sessies van treuzelen, aarzelen en oponthoud heeft EUR/USD gisteren 1,2115 overwonnen. De DD houdt onveranderd vast aan haar licht positieve ondertoon. Deze betaalt zich nog steeds uit. De volgende lijn staat getrokken op 1,2175.

Gisteren heeft de onderkant Wolk netjes dienst gedaan als springplank. Reden om ook voor de komende sessies deze indicator als dynamische steun aan te wijzen. Zolang geldt EUR > Wolk, Wolk groen en lijnen van de indicator stijgende, blijft de DD bij haar insteek van de achterliggende dagen/weken.

Wel even een kanttekening. Zie dat de divergentie tussen EUR/USD en RSI wederom is toegenomen. Deze ontwikkeling geeft aanleiding om rekening te houden met een scenario waarin opnieuw eerst de delta (=lees, afstand EUR/USD tot Wolk) iets dient af te nemen alvorens een nieuwe zet hoger in werking kan treden. Net als eerder in de week rond 1.2115 wordt de mogelijkheid van het verkleinen van de delta door de DD gezien als slechts wat oponthoud. De gedachte aan uiteindelijk hoger voert nog steeds de boventoon.

Succes!

EUR/USD 180 MinutenGrafiek

Geef een antwoord