EUR/USD: Gelijk Hebben!

“Het is te vroeg om al heel positief te worden op EUR/USD. Die hogere koersen voelen immers vooralsnog onveranderd glibberig aan.” Aldus de insteek van de DD gedurende de achterliggende dagen. En inderdaad, het wil allemaal niet zo vlotten met die hogere niveaus.

Het verhaal van EUR/USD blijft het verhaal van de herkenbare levels. De DD van maandag werd afgedrukt op de vriend van de DD 1.1825. De DD van vandaag staat afgedrukt op de vriend van de DD 1.1780. Een quote uit de DD van maandag: “Het feit dat in de DD al dagenlang steeds dezelfde niveaus aangehaald kunnen worden vormt natuurlijk de gedachte en de ondersteuning voor de gekozen titels en insteek van de recente DD’s.”

Toch lijkt de ambitie voor hogere niveaus (conform verwachting) in de tussenliggende sessies een tik gekregen te hebben. In onderstaande grafiek staat namelijk een grote driehoek ingetekend. Deze is neerwaarts doorbroken. Daarnaast is de wolk weer naar rood gedraaid.

Reden voor de DD om vast te houden aan haar insteek van de achterliggende dagen. Op 1.740 en 1.1685 liggen de volgende vrienden uit het verleden.

EUR/USD 180 MinutenGrafiek

Eén reactie op “EUR/USD: Gelijk Hebben!”

  1. Gerrie says:

    Die 1,1740 is alvast vink Bedankt GJN voor de update.

Geef een reactie