EUR/USD: Draaien maar

Koersen zijn na Powell gedraaid en vervolgen de neerwaartse richting. Waar gaat dit heen? Down the drain?

Yep. Zoals al tijden het geval is volgt de langere bodem de lagere top op in de cyclus die we met z’n allen creëren. Nu er recent een lagere top is gemaakt in reqctie op de daling van september is de volgende zet weer aan de bears en is de verwachting dat we  een lagere bodem gaan zoeken. het idee is dat deze pas gevonden gaat worden in het lichtblauwe blok dat gevormd wordt door de koersdoelen van de fibo extensie. Deze is aangegeven in het paars en spreek redelijkerwijs behoorlijk voor zich zelf. Dus,… target 1 ligt bij 1,0850 en het tweede mikpunt bevindt zich onder de 1,08. Lees overigens ook het verhaal over GBP en Brexit. Daar vindt je bevestiging van dit koersdoel.

EUR/USD 180 Minuten Grafiek

technische analyse euro dollar 9 oktober 2019 180 min gr

De Daggrafieken geven een bevestiging van deze verwachting. Daarbij komt dat 1,08 het bereiken van het koersdoel zoals hierboven gesteld geenszins een bodem inhoudt. Zie maar hieronder, geen land in zicht, the deep lonkt.

EUR/USD DagGrafiek

technische analyse euro dollar 9 oktober 2019 dag gr

De weekgrafieken zeggen ook al tijden dat koersen vlak boven de 1,05 het koersdoel zijn van een eerder ontstane fiboprojectie. Ook daarbij geldt dat dat geen bodem is per se. Waarom geen pariteit?

EUR/USD WeekGrafiek

technische analyse euro dollar 9 oktober 2019 week gr

 

Eén reactie op “EUR/USD: Draaien maar”

  1. wh.giesen says:

    Inmiddels tegen het lijntje aan de bovenzijde geparkeerd, make or break hier dus.
    RSI inmiddels OB ook.

    mvg

Geef een reactie