EUR/USD: DoorSluipen

EUR/USD heeft inmiddels ook het volgende ijkpunt gehaald. Zoals bekend stond deze ingetekend op 1,1470. Zie dat de RSI wederom OB is geworden, maar vanaf nu toch aandacht voor divergentie tussen koersontwikkeling en RSI. Reden voor de DD om het eerste vangnet op te trekken. Deze verschuift naar 1,1435/25.

Idealiter kruipt en sluipt het valutapaar nog wat hoger. De zone 1,1525 leent zich voor een volgende stap. Let wel, zoals in de DD van donderdag reeds gesteld moet deze mogelijkheid in het grotere beeld als volgt worden bekeken. De DD herhaalt nog een keer de woorden over de WeekGrafiek van gisteren:

“In de achterliggende dagen/weken is de ontwikkeling in de kleine grafiek op deze plek omschreven als AdemPauze/RustPauze in de grotere grafiek. In de WeekGrafiek geldt EUR/USD <=Wolk. De RSI is recent OS geweest en de Wolk is Rood van kleur. Voor nu ziet de DD de huidige stap van EUR/USD in het grotere plaatje slechts als het sluiten/slinken van de eerste delta. Op de achtergrond speelt immers ook nog het ingetekende grote Hoofd Schouder patroon mee. De onderkant van de Wolk noteert momenteel rond 1.1520. En met deze constatering lijkt de verbinding met de kleine grafiek gelegd.”

Succes!

EUR/USD 180 MinutenGrafiek

Eén reactie op “EUR/USD: DoorSluipen”

  1. flgoforit says:

    Waarde Geert-Jan,
    Dank voor deze vorm van een DD. U begrijpt zo’n DD via “You Tube” mijn grote voorkeur heeft alléén al door uw ingesproken toelichting. Ach, u begrijpt indien u insgelijks doet vwb de S&P500 DD, dat zoiets voor mij een ware streling voor het oog en het oor wordt 🙂
    MVG.,
    Bert

Geef een antwoord