S&P500: PrecisieWerk

Midden vorige week kon op basis van een Negatieve Reversal een ijkpunt afgegeven worden op 2530. Met de laagste koers van vrijdag heeft de S&P500 haar belofte ingelost. De beweging van vorige week valt echter netjes binnen de opwaartse trendmatige beweging.

SP-DagGrafiek

Vorige week kon al worden opgemerkt dat de ene reversal-bar de volgende reversal-bar momenteel opvolgt. Vrijdag was het weer raak. Een nieuwe reversal-bar in de dag-grafiek.

Deze bar is echter uitermate interessant. Afgelopen vrijdag is de S&P500 immers de doelzone ingedoken welke werd bepaald op 2550 – 2530. Het feit dat de graadmeter tijdens de afsluitende sessie al wist te herstellen is positief. De verwachting luidt dat de graadmeter dit karwei vandaag een vervolg kan geven. De eerste magneetlijn kan nu gezet worden op 2672. Daarboven kan later deze week weer op zoek gegaan worden naar 2695.

Ook de ontwikkeling in de week-grafiek wordt de komende dagen belangrijk. De eerste twee bouwstenen van een Positieve Reversal staan ingetekend. In de komende handelssessies zal worden gekeken of de ontbrekende derde bouwsteen volgt. Wordt Vervolgd!

SP-WeekGrafiek

Geef een reactie