S&P500: Maandag = Dinsdag

Tegen het slaan van de slotgong bleek dat de S&P500 het gisteren relatief dicht bij huis had gehouden. De aandacht blijft uitgaan naar dag- en week-grafiek. Ook vandaag.

SP-IntraDagGrafiek

De DailyDosis van vandaag lijkt gebruik te kunnen maken van de eerste DailyDosis van deze week. Gisteren werd op deze plek gesteld dat een positievere start de aandacht zou laten uitgaan naar de week-grafiek. De achterliggende gedachte was dat de S&P500 in dit tijdsframe momenteel relatief dicht bij de weerstandlijn van het oplopende trendkanaal noteert.

Voor vandaag wordt wederom rekening gehouden met een hogere start van de sessie, zie hier het teruggrijpen op de DailyDosis van gisteren, maar dan geldt uiteraard ook weer de waarschuwing uit de DailyDosis van maandag. De enige verandering ligt in het feit dat de RSI in de kleinste grafiek niet meer zwaar OB is na de adempauze van gisteren. Een iets hogere koers dan de hoogste koers van gisteren mag daarom niet geheel uitgevlakt worden.

Gisteren zijn de verwachte obstakel-niveaus rond 2808 en 2820 reeds vermeld. De twijfels zijn echter wel sterk of we deze niveaus ook daadwerkelijk vandaag gaan zien.

De slotconclusie blijft vooralsnog echter dezelfde. Deze luidt dat serieus rekening gehouden moet worden dat 2735 op korte termijn wederom het scherm siert. Wordt Vervolgd!

SP-DagGrafiek

SP-WeekGrafiek

Geef een reactie