6 reacties op “Beleggen met een Hefboom”

 1. VeiligeVictor says:

  Hallo Gökhan,
  Op 18:10 geef je aan dat je je kunt verzekeren tegen een mogelijke rentestijging. Voor mij een interessante opmerking omdat ik momenteel geniet van mijn euribor hypotheek…Welk product zou ik kunnen gebruiken om te profiteren van een mogelijke rentestijging?
  Alvast mijn dank voor een reactie!

 2. Gökhan Erem says:

  nou wat dacht je van een short turbo op de bund future of t note? ok dat matcht niet de plek op de curve waar het gaat om euribor maar evengoed. Als het lange stuk niet zou stijgen maar het korte stuk op de curve wel, zou ik eerder hedgen met een short op aandelen index ivm inverse curve en dus mogelijke korte termijn spike.

  1. VeiligeVictor says:

   Ik ga me er eens even goed in verdiepen, dank je!

 3. Rudy says:

  Hoi Gökhan,

  Ik heb de presentatie gehoord van jou en je collega’s op de beleggingsfair. Je verwoord de antwoorden op de gestelde vragen goed. Ineens kwam bij mij een idee naar boven. Wellicht dat je erover wilt nadenken.

  Voor de dienstverlening (en als maatschappelijke effort) zou jij middels de website prima het product turbo’s en opties kunnen verwoorden waarin beleggers meer geïnformeerd raken wat je met deze producten kunt. In welke markt(en) kun je deze bijvoorbeeld toepassen? Hoe pas je deze producten toe? Hoe komt de prijsvorming tot stand? In welke markt en/of trendmatigheid kan een turbo of optie bescherming bieden en/of extra rendement? Op welk timingsmoment van de onderliggende waarde is de aanschaf van het product interessant? Wanneer kun je het best ‘afblijven’ van deze producten? etc.etc.etc. ….. Het zijn enkele vragen die mij ontspruiten en waar ikzelf maar ook velen anderen denk ik heel erg mee geholpen zijn.

  Misschien is het een idee in een soort van de ‘WeekAftrap van Gökhan’ dit op te nemen? Wellicht in combinatie met een omliggende waarde die als voorbeeld genomen kan worden om daarin de afgeleide product(en) (turbo, optie) in praktisch opzicht ter verduidelijking in te brengen?

  Hoe denk jij hierover?

  Groet,
  Rudy

 4. Gökhan Erem says:

  Ik vind het een goed idee,d ank je voor de voorzet, ik ga nadenken over de vorm.

 5. Rudy says:

  Geweldig! Leuk te horen dat je hierin wilt meedenken 😉

Geef een reactie