AEX: Unfinished Business

Op een haartje na wist de AEX gisteren het hiaat van vorige week vrijdag te sluiten. Het herstel dat daarna optrad is indrukwekkend. Desalniettemin zit de graadmeter nog steeds gevangen tussen de niveaus welke in de achterliggende dagen centraal hebben gestaan in de DD.

AEX-IntraDagGrafiek

Aan de onderkant ligt de nadruk al enkele dagen/weken op de zone 480 – 478, met een mogelijke uitstap naar 476.  Aan de bovenkant wordt sinds eind vorig jaar gesproken over 489.50. De eerste handelssessie van 2019 kan netjes binnen deze bandbreedte worden geplaatst.

Het herstel in de middag reikte gisteren verder dan de aangehaalde 484/485 tussenzone maar het huidige beeld geeft onveranderd aanleiding om rekening te houden met het opvullen van het hiaat van eind vorige week. Om de horizontale handelsbreedte wat duidelijker te zetten staan vanaf vandaag de eerste twee horizontale lijnen in de kleinste grafiek getrokken op respectievelijk 476 en 489.50. De titel van vandaag is een verwijzing naar de gedachte dat de AEX nog op het schema zit welke gisteren is neergelegd in de middag-update.

Deze impliceert een nieuwe test van 476 in de komende sessies. Deze gedachte is gebaseerd op het gegeven dat de RSI in de kleinste grafiek ook gisteren niet in de buurt van de OB-lijn is gekomen. Net zoals gisteren in de DD opgemerkt kon worden dat de stijging van vrijdag en maandag weggezet kon worden in de categorie reactief, kan vandaag dus opgemerkt worden dat de intra-dag stijging van maandag weggezet kan worden in de categorie reactief.

Even terug naar de RSI notering van woensdagochtend. Op het forum ontstond discussie of deze wel of niet OS noteerde. Bekijk de kleinste grafiek uit de middag-update van woensdag en vergelijk deze met de kleinste grafiek uit de DD van vanochtend. Still confused but at a much higher level.

Tussen de huidige slotstand en het aangehaalde doelniveau ligt nog wel 481, zodat de eerste aandacht vandaag naar dit niveau uitgaat. Wordt Vervolgd!

AEX-DagGrafiek

AEX-WeekGrafiek

Middag-Update:

AEX-IntraDagGrafiek

Met een knipoog naar de gekozen titel van vandaag, kan opgemerkt worden dat de AEX vanochtend aardig op weg is om het karwei uit de middag-update van woensdag af te werken. Het laagste punt tot nu toe op 478 is uiteraard een bekende van de DD. Let op dat op dit niveau de reactie-lijn noteert van de voorafgaande lange stijging 2016 tot top uit 2018. Dat neemt niet weg dat de focus voor vandaag onveranderd op 476 ligt. In tegenstelling tot gisteren is vandaag immers nog geen enkele sprake van het vullen van de omissie van hedenochtend. Opnieuw aandacht voor de RSI. Net zoals vanochtend opgemerkt dat de indicator gisteren niet tot OB reikte, kan nu de verwachting worden uitgesproken dat bij het aantikken van 476 de RSI ook niet tot onder OS zal zakken. En dat brengt het verhaal van de middag-update weer terug bij de DD van vanochtend waarbij is aangegeven dat momenteel sprake is van een horizontale bandbreedte 476 – 489.50.

 

139 reacties op “AEX: Unfinished Business”

 1. mikeonyx says:

  Dank voor de analyse GJ
  Goedemorgen alle

 2. Jos says:

  Laat ik beginnen met goede morgen allen………..gisteren ochtend Binck helpdesk nog uit zitten make voor rotte vis en vandaag blijkt dat ze gelijk hebben. Rare jongens die……….Still confused but at a much much much higher level 🙂

 3. Geert-Jan Nikken says:

  Waarde Jos,
  …dus gewoon altijd netjes blijven tegen de mensen… 🙂
  GRS Geert-Jan

 4. Jos says:

  Waarde GJ, ik overdrijf graag………………maar waar komt het verschil nu ineens vandaan?

 5. Geert-Jan Nikken says:

  Het enige verschil dat ik kan vinden…is dat ze nu de uren van 31 december na 14.00 uur…hebben opgevuld…tot slot…
  GRS Geert-Jan

 6. Jorg says:

  Goedemorgen iedereen. @Jos: ik denk dat het verschil te verklaren is vanuit het feit dat in jouw grafiek en die van GJN de koers en RSI gewoon doorlopen tijdens de namiddag van 31/12. Bij mij is dat niet het geval, waardoor de berekening dus anders verloopt…

 7. Jorg says:

  Oei, sorry GJN, je was me voor 🙂

 8. Jan says:

  @gerben, geen verlies genomen op je shorts, toch? 😉

 9. jacco2 says:

  Goedemorgen allen,

  Dank voor je waardevolle analyse GJ
  Is er ook nog kans op een dalingsvlag? Patroon lijkt er wel op. Dan richting de 440?

 10. Gerben says:

  @Jan: Nee, ik heb ze nog. Heb jij een koersdoel toevallig?

  Goedemorgen allen.

 11. roger.deron says:

  Goedemorgen
  Shorts gesloten – kijk uit naar een nieuwe kans
  482.3 is een eerste hinderpaal

 12. Jos says:

  Gaan we vandaag de gap weer vullen? Waarschijnlijk iets te veel gevraagd van de bulls om een tweede keer te stunten.

 13. Jan says:

  Gerben, mijn koersdoel voor de shorts is gehaald, dat betekent niet dat het per se moet draaien. Ik beschouw het als een minimaal te behalen koers. Nu nog geen nieuwe kd’s. die komen vanzelf wel weer. Sta nu cash en loer naar een nieuwe trade

 14. Gerben says:

  Dank Jan. ik denk er over na mijn positie te sluiten omdat ik mijn winst niet weer kwijt wil geven. Maar als die 481 sneuvelt kan de 476 erg snel komen.

 15. Waterblok says:

  For the record, het belang is gering en kort: Wat is nu de juiste manier om de RSI te beoordelen? Een grafiek die 31-12 is opgevuld tot 17:30 of gewoon de werkelijke gebeurtenissen tot 14:00?

 16. Waterblok says:

  O en vanmorgen krijg ik dus weer een lange rode candle op investing.com te zien op de 30 min.
  Bij mij wordt dus ook de openingsgap niet getekend.

 17. Jos says:

  @Gerben, als je een trade begint, bepaal van te voren wanneer je winst pakt of verlies. Ik meende gisteren te lezen dat je de trade tot minimaal de 15 januari wil aanhouden en nu twijfel je alweer. Waarom niet gewoon de stoploss van je trade die nu op winst staat aantrekken.

 18. Phoenix says:

  Klopt Waterblok, welke grafiek ik bij Investing ook selecteer, ik houd dat probleem ook. Ongelofelijk eigenlijk dat dat überhaupt voorkomt in de software op zo´n site. Waarschijnlijk is het daarom gratis. 😉

 19. Geert-Jan Nikken says:

  Waarde Waterblok,
  Mijn mening is… de daadwerkelijke actie tot 14.00 uur…
  GRS Geert-Jan

 20. Gerben says:

  @Jos: Ik wil beslist niet aan een plan blijven vasthouden in een markt die dynamischer is dan ooit. Twijfel jij nooit aan je trades?

 21. roger.deron says:

  AEX CFD Intraday
  https://twitter.com/Bearorbull/status/1080742880531095552
  Even wachten met de shorts vermoed ik

 22. Gerben says:

  Nou, ik heb gesloten. Had een stuk gunstiger gekund, helaas. Ik vreesde dat we eerst richting de 485 gaan, en daar heb ik even geen trek in.

 23. detita444 says:

  Waterblok en Phoenix, bij mij werkt het prima, incl. alle gaps.

 24. Jos says:

  @Gerben, natuurlijk niets menselijk is mij vreemd 🙂 ik geloof dus mensen niet als ze zeggen dag ze traden zonder emotie, maar wat ik bedoel te zeggen is als je trade nu op winst staat en de AEX glijdt verder naar beneden neem je stoploss dan mee.

 25. Roland says:

  Mogge

  Dank Gerben voor het inzichtelijk maken hoe we het niet moeten doen
  😉

 26. ed says:

  @jos en gerben

  Basis regel 1. trek je stoploss op als je positie in de plus staat, dat is cah management. meestal trek ik m 3 punten aan bij 5 punten in de plus, zodat je je winst vastklikt

 27. Gerben says:

  Dank Ed, voor het vormelijk brengen van bruikbaar advies. Iets waar menigeen hier een puntje aan kan zuigen. Ik heb overigens een prima winst binnen kunnen harken.

 28. Jos says:

  Wordt tijd dat we definitief door de 480 gaan zakken en dan wil ik hem niet meer terug zien 😉

 29. detita444 says:

  Hahaha,dit soort opmerkingen komt me bekend voor.

 30. Jos says:

  Het begint er op te lijken………

 31. ed says:

  @ jos , de kans dat we verder naar beneden gaan wordt met het uur groter, nu nog een goede instap vinden

 32. Roland says:

  en puts verkocht volgens plan
  1 e trade 2019 100 %succes
  vinkje 🙂
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=35&v=0p_1QSUsbsM

 33. Geert-Jan Nikken says:

  We zijn weer in de zone waarop het even opletten wordt…478…zelf zit ik nog op het spoor van 476…maar zoals zeer wijze woorden hierboven al aangaven…trek ik wel de SL momenteel strak aan…
  GRS Geert-Jan

 34. Waterblok says:

  detita444 schreef: “Waterblok en Phoenix, bij mij werkt het prima, incl. alle gaps.”

  Ligt het misschien aan Apple? (heb ik) (Firefox en Safari)
  Phoenix ook Apple?

 35. Roland says:

  inz gapps
  Waterblok en Phoenix ze worden niet weergegeven

 36. Jos says:

  GJ je schrijft dat elke poging omhoog van de AEX als reactief gezien moet worden………………en na meerder pogingen van de AEX is je gelijk gebleken. Mijn vraag is dan nu als elke poging reactief is dan kunnen we over gaan naar actief met als antwoordt dat de bodem van 472 nog niet definitief is gezet of loop ik nu te ver vooruit op de muziek?

 37. Gerben says:

  Je doet het toch nooit perfect. Mijn shorts zijn uitgestopt bij een opleving richting 282. Oh well.

 38. Jos says:

  Trump laatste tweet………. because of me it is now 2019. That is the highest year number ever. Much higher than Obama ever had.

 39. Phoenix says:

  @Waterblok: mijn pc is een Dell + Microsoft dus daar kan het niet aan liggen. Wellicht dat de Vlaamse Investing versie wel de gaps weergeeft? 😉

 40. detita444 says:

  Roland 11.24
  Echt wel, dan doen ze toch iets fout.

 41. detita444 says:

  @ Phoenix
  Make een watchlist
  klik een index of fonds aan
  klik op candlesticks
  klik op streaming
  dan opslaan
  klik op opgeslagen index of fonds
  klik op 1 min. of 5 min t/m maand
  zie je de gaps niet, klik het dan nog een keer aan.

 42. detita444 says:

  Ik doe het gewoon met windows en internet explorer als browser.

 43. Roland says:

  die candlestick is de lont wit of zwart is die wit lijkt of je het ziet maak hem zwart en kijk dan nog een keer .
  maar ik ga het laten
  waterblok en phoenix ik teken de gaps in

 44. detita444 says:

  wit of zwart??? gewoon rood of groen.

 45. Roland says:

  de lont schrijf ik maar goed….. ik zie ze ook niet …

 46. Phoenix says:

  Nope, geen gap te bekennen. Maar bedankt voor de pogingen Fred.

 47. Gerben says:

  Die grote Amerikaanse partijen die gisteren een miraculeuze stijging hebben gerealiseerd om hun moverende belangen… Vraag jezelf eens af of ze vandaag hetzelfde zullen proberen.

 48. string says:

  Heb op 30′ AEX/CFD in de RSI ‘n omkeerpatroon staan…IHS…en in de koersgrafiek ‘n uitgebroken dubbele bodem…W-patroon…
  Je zou zeggen dat het voldoende moet zijn voor long poging tot 489.50…maar ik verwacht PullBack…dus even wachten…

 49. Roland says:

  string ik 495.82

 50. jacco2 says:

  Zelfde spel als gisteren? RDS laag openen en intraday naar +1% zetten. Unies worden er dan ook bij betrokken.

 51. string says:

  Hey Roland…
  Ik zeg…eerst maar ‘ns boven de consolidatie zien te geraken…
  Maar waarop baseer jij 495.82…wil je ons dat aangeven…
  Heb er intussen Queen maar bij aangezet…

 52. Roland says:

  String :de gap van 20/12/2018 die niet dicht is
  plus er ligt een median op /bij die 490 wat dan mooi klopt met jou 489.5

 53. bvk67 says:

  Goedemiddag,
  Kan de Pullback van String opgevangen worden door de MA50 op de 5m ? Zo ja, dan ga ik long met koersdoel 489+. Is de high van gisteravond nabeurs in de FTI.
  Grs, Bart

 54. Jurrian says:

  @Fred, heb jij voor mij een mening over medirect.be ?

 55. bvk67 says:

  Op de uurgrafiek kan een IHS worden waargenomen met neklijn rond de 487-en-een-half. Striking distance 15 punten.
  Maar…eerst de uitbraak boven die neklijn met eventueel succusvolle terugtest.
  Grs, Bart

 56. Phoenix says:

  Een vergelijkbaar scenario als gisteren begint zich af te tekenen.

 57. Jan says:

  Oh ik vind het niet vergelijkbaar, gisteren uptrendkanaal, vandaag grotendeels downtrendkanaal.
  De vraag is zelfs of we de bodem al gezien hebben

 58. detita444 says:

  @ Jurrian
  Medirect is helemaal niets, typisch Belgisch.
  Alleen maar sparen, vermogensbeheer, beleggingsfondsen en aandelen.

  Belgen mogen niet met cfd’s handelen, bij veel sites niet eens futures en opties zijn ook gevaarlijk.

 59. floriaantje says:

  Beste Maurice,
  De “Apple Inc. ellende” is min of meer nu verwerkt in de S&P500 futures. M.i. ontwikkelt
  zich dan ook bij de opening een guitige “buy-the-dip” positionering voor een hoger slot
  om 22.00 p.m.
  MVG.,
  Bert

 60. Jan says:

  toch waanzin dat Belgen niet in CFD’s mogen handelen

 61. Jurrian says:

  Ja, maar voor een in Bxl wonende dochter die geen enkele ervaring heeft en dat ook niet ambieert?
  (Ik zeg ergens een stuk of wat trackers parkeren en nooit meer naar kijken…….)

 62. Roland says:

  Gann technisch klopt het

 63. floriaantje says:

  Beste Jurrian,
  Herinner mij dat elke in België gedomicilieerd persoon een (beleggings)rekening opent
  zich dient te legitimeren. Een Europese vreemdeling – zoals men EEG-buitenlanders
  officieel noemt – met een E+kaart en zich niet inschrijft bij de gemeente waar hij/zij
  verblijft, kan toch géén Belgische beleggingsrekening openen.
  MVG.,
  Bert

 64. maurice says:

  Goede middag beste Bert,

  Ik heb vanochtend de shorts guitig gesloten en wacht nu even af, ben er nog niet uit wat het gaat worden?
  Mvg
  Maurice

 65. floriaantje says:

  Beste Maurice,
  Proficiat (!)
  Ge zijt een wijs mens…:)
  Laat u wel weten wanneer deze eigenwijze Hollandse / Vlaamse Yank te vroeg instapt.
  MVG.,
  Bert

 66. detita444 says:

  Beste Bert 14.47.
  Ja hoor je kunt als buitenlander (niet in België woonachtig) gewoon een rekening openen.

 67. Jan says:

  tsjonge jonge zeg pffff

 68. Jos says:

  Het feit dat we gisteren op een indrukwekkende manier de gap hebben gedicht en dit vandaag toch duidelijk wat meer problemen geeft is misschien belangrijk mbt de richting …………….kortom ik wacht even af en ga zien wat Amerika gaat doen.

 69. Jos says:

  Kortom ik ben niet waanzinning bullish en denk dat we naar beneden kunnen vanaf hier.

 70. Jos says:

  Zie ik daar nu een SHS patroon in de RSI ?

 71. detita444 says:

  Josh 15.12
  Op basis waarvan denk je dat?

 72. ed says:

  @detita444 . ik denk ook dat we gaan dalen , mijn stepma is vanochtend bearish geworden en geeft tot 488 ruimte tot herstel , maar eerst moet de 483.50 dan nog uitgenomen worden, de middenlijn van mijn trendkanaal.

 73. detita444 says:

  Je wat is vanochtend bearish geworden???

 74. ed says:

  aangezien de aex vaak in een parabool topt duurt het proces van toppen langer dan bodemen, bodemen gaat vaak gepaard met enorme spikes down.

 75. detita444 says:

  Die 483,50 hebben we trouwens al gezien.

 76. Jos says:

  Fred op basis van 15:07 en 15:14.

 77. floriaantje says:

  Beste Maurice,
  Long in op S&P 2481.
  MVG.,
  Bert

 78. ed says:

  @detita mijn stepma indicator

 79. Roland says:

  omhaug en schnelll nou want meneer Gann zecht ut

 80. ed says:

  @op mijn chart hebben de de 483.50 nog niet gezien, maar die loopt niet helemaal synchroon met de aex, dat is een technisch verhaal. ik volg op meta trader de holland 25 chart.

 81. Jos says:

  Als laatste nog de RSI in de daggrafiek heeft een draai gemaakt ofwel een topje gezet……………het is nog pril. Als die een topje zet zie de laatste keren dan gaat het meestal naar beneden. Tot morgen maar weer.

 82. detita444 says:

  Jos, die sks in de rsi zie ik niet en dat van 15.07 is net zo’n zinnetje dat de banken moeten toevoegen (resultaten behaald in het verleden zijn geen garantie voor de toekomst)
  Maar geen echte TA reden dus.

 83. detita444 says:

  OK ed bedankt.

 84. detita444 says:

  Eerst foolshour maar afwachten dan….

 85. Roland says:

  fred gewoon Gann geloven hoe simpel kan het zijn

 86. detita444 says:

  Beste Roland, en wat zegt meneer Gann dan op dit moment?

 87. string says:

  Heb op 483 en ‘n klein beetje…het strijdperk tijdelijk verlaten…SMA50 ligt er nog te sterk boven…en wat correctie in de opgaande trend is ook hard nodig…

 88. bvk67 says:

  16.00 uur ISM cijfers VS.

 89. Roland says:

  21 december is er rond die datum een low (was op 27/1) dan stijgen we tot plus minus 8 /1 10/1

 90. Roland says:

  (was op 27/1) = 27/12

 91. Jos says:

  Fred ga nou niet lopen zeuren over TA want jouw eerste bijdrage mbt TA moet nog geschreven worden. Als je de SHS niet ziet in de RSI is dat jammer ik zie hem wel als dat geen TA is 🙂

 92. floriaantje says:

  Ter info VS-data:
  December ISM manufacturing index 54.1 vs 57.5 expected
  MVG.,
  Bert

 93. bvk67 says:

  Oeps, 2 jaar low ISM !
  Bedankt FED met je behind the curve as usual !

 94. Jos says:

  Oeps…….Amerika………gaat China achter na…………https://www.youtube.com/watch?v=eid8vK0s7sY&t=7s

 95. Jos says:

  @bvk67 ik zou trump ook bedanken wie wind zaait………………

 96. detita444 says:

  Jos 15.56, je bent echt goed!
  Jos 15.44, je lijkt wel wat op Heintje Davids, die nam ook altijd afscheid en kwam dan toch steeds weer terug. 😉

 97. Roland says:

  Jos ik liet net ook een windje meteen een vingerhoedje nat in de broek.
  das niks hoor bruine bonen soep.

 98. Jos says:

  Ha die Fred…………Heintje Davids heeft niks met TA te maken Fred wel bij de les blijven 🙂

 99. Jos says:

  Wordt weer tijd voor een rente verlaging in Amerika 🙂
  Nu ga ik echt Fred tot morgen.

 100. bvk67 says:

  ES steun op 2446

 101. bvk67 says:

  @Jos : topje AEX goed gezien

 102. floriaantje says:

  Beste Maurice,
  Nieuwe instap gemaakt op S&P 2458 [MA50].
  MVG.,
  Bert

 103. ed says:

  de elefant candle is aanstaande in de uurgrafiek. start sein om serieus bearish te worden

 104. string says:

  61.80% inmiddels…en da’s toch teveel geld om terug te geven vind ik…ga weer loeren voor long…

 105. wh.giesen says:

  String waarop is jouw bearische visie nu gedraaid, of is dit ultra korte termijn werk?

  mvg

 106. maurice says:

  Ik durf niet Bert

 107. Jan says:

  Ho ho, je vergeet ‘beste’ en af te sluiten met ‘met vriendelijke groeten’ 🙂

 108. detita444 says:

  Onder de 480,30 kunnen we zo weer naar de 477

 109. maurice says:

  Sorry beste Jan, Ik lig in de zon en zie niks op mijn tablet.

 110. floriaantje says:

  Beste Maurice,
  Handel is nog niet voorbij. Zijlijn is ook een positie. Vergeet ook niet dat morgenmiddag
  om 14.30 p.m. niet alleen de belangrijke VS-banenrapport van de maand december ’18
  uitkomt mmar ook dat later op de dag FED’s boss Powell spreekt. Houdt u wel op de
  hoogte zijn – waarnaar de markt “uitkijkt” – uitspraken.
  MVG.,
  Bert

 111. maurice says:

  Beste Bert,
  Ik wacht eerst toto half zes,

 112. n_koning says:

  Beste Geert Jan, zou je bij deze daling een daling tot aan de 61,8 retracement verwachten voordat er een reactie omhoog komt. Dat betekend dat de aex naar 430 kan voordat er een stijging komt.
  grt Niels

 113. detita444 says:

  61.8% retracement van de stijging van vandaag was 480.30.

 114. n_koning says:

  ik kijk naar 2009-2018 van die stijging

 115. Roland says:

  alle vertrouwen in William Delbert

 116. detita444 says:

  Dat kan wel eens een aparte slotveiling worden….

 117. detita444 says:

  Watv zegt William Delbert Roland?

 118. detita444 says:

  Wat zegt William Delbert Roland?

 119. Roland says:

  zie Roland
  3 januari 2019 om 15:55

 120. Gerben says:

  Dank Roland. Ik heb een bijzonder agressieve long meegenomen naar morgen. Ik reken op je!

 121. floriaantje says:

  Beste Maurice,
  Heb de S&P instap op 2458 uitgesloten op 2470.
  Genoeg voor een stevige lunch.
  U smakelijk eten toegewenst en tot s’effens.
  MVG.,
  Bert

 122. maurice says:

  Beste Bert,

  I join the party, wel met een kleine instap.
  Mvg
  Maurice

 123. Roland says:

  ik denk dat je van je eigen kracht moet uitgaan Gerben..
  dus reken vooral niet op mij ik ben slechts een man met een mening

 124. detita444 says:

  Thx Roland.

 125. string says:

  @ wh.giesen…16:22…
  Ultra kort werk…Spielerei…bang dat ik ander in slaap val…
  Mijn langere visie is ook wel positief…positief dat ik denk dat ook daar wat te winnen valt…maar positief Bearisch…

 126. Jan says:

  @Gerben, wat bedoel je met agressieve long?
  Grote positie of….?

 127. string says:

  Geert-Jan denkt aan 476 en 489.50…
  Maar ik heb inmiddels iets gegooid op de 30′ AEX/CFD…wat wijst naar 472.27…
  Edoch ook dat komt niet altijd uit…zoals bedacht…

 128. maurice says:

  Beste Bert,
  Bent u vergeten om de jetstream aan te zetten ?
  Mvg
  Maurice

 129. floriaantje says:

  Beste Maurice,
  Weer een nieue instap hemaakt op hetzelfde MA50 niveau S&P 2458. Of dit een
  “jetstream” effect heeft, betwijfel ik ten zeerste 😉
  MVG.,
  Bert

 130. detita444 says:

  Beste Bert, nog nieuws over de beurs in de US?

 131. detita444 says:

  Beste Bert, zie jij nog enig herstel vanavond?

 132. floriaantje says:

  Beste Fred,
  It’s all about : “Wall Street sinks on yesterday’s warning from Apple,”
  slowing U.S. factory activity”, dat ong. 150 pips op de Dow weegt.
  Kan morgen weer anders zijn door banenrapport en speech FED’s Powell.
  MVG.,
  Bert

 133. detita444 says:

  Thx Bert.

 134. maurice says:

  Ik heb ook Nog wat bijgezet beste bert

 135. Vrijbuiter says:

  Chris Vermeulen wil het nogal eens bij het rechte eind hebben; hij verwacht nog een behooelijke rally; we zullen het gaan zien.
  http://www.marketoracle.co.uk/Article63889.html

 136. floriaantje says:

  Beste Maurice & Fred,
  Al met al “bagger”….. hou posities o.n.
  Prettige avond verder en tot morgen-middag om 14.30 ..jobs + Powell…
  MVG.,
  Bert

 137. maurice says:

  Beste Bert,
  Ik heb alles gesloten met een minimaal verlies.
  Enjoy uwen plons en nog een fijne avond !
  Mvg
  Maurice

 138. detita444 says:

  Tot morgen CY

Laat een reactie achter