AEX: Stilte

Het laatste niveau op het lijstje ligt op 445. De focus voor vandaag ligt op de zone rond dit gebied. Nu het laatste niveau van het gepresenteerde lijstje in zicht komt, wordt het tijd om te kijken of de blik niet weer wat positiever kan.

AEX-IntraDagGrafiek

AEX-IntraDagGrafiek

De indicaties duiden op een zwakkere start van de sessie. De verwachting luidt dat de AEX in de ochtenduren tot aan de zone 445 reikt. Daarmee kan zij invulling geven aan het laatste richtpunt dat in de achterliggende columns centraal stond. De centrale vraag luidt nu of deze ingecalculeerde lagere opening niet het klassieke sluitstuk is van de recente verzwakking. Waarschijnlijk wel. Dit betekent dat serieus rekening moet worden gehouden met een scenario waarin het koersverloop na een zwakke start gedurende de rest van de dag in het teken staat van herstel. Ook deze week zal 465 hoogstwaarschijnlijk weer in het scherm verschijnen.

Aanstaande vrijdag is in de Rai in Amsterdam de BeleggersFair. Ook TradeIdee zal op deze fair aanwezig zijn en enkele workshops en masterclasses verzorgen. Daarnaast zijn wij uitgenodigd om op een ware troon plaats te nemen om vanaf die plek onze Gouden Tips voor 2016 met u te delen. Mis het niet! Kom daarom aanstaande vrijdag naar de fair.

Wij mogen u gratis toegangskaartjes aanbieden. Interesse? Stuur de code “Ja ik wil naar de BeleggersFair” naar info@tradeidee.nl en wij sturen u de door u gevraagde kaartjes toe. Tot vrijdag!

AEX-DagGrafiek

AEX-DagGrafiek

AEX-WeekGrafiek

AEX-WeekGrafiek

Ook gepubliceerd op GSMarkets.nl  logo-goldman-sachs-v3