AEX: Gevarenzone

Een scenario dat rond deze zone een bodem wordt gevormd lijkt aannemelijk. Aldus de slotconclusie uit de column van dinsdag. De zone waarnaar werd verwezen was het gebied 412/411. Het daadwerkelijke koersverloop is inmiddels bekend. Waarvan Akte!

AEX-IntraDagGrafiek

AEX-IntraDagGrafiek

In de eerste column van deze week is de aandacht gevestigd op de dag-grafiek. Op basis van een aantal lijnen kon de conclusie worden getrokken dat het gebied tussen 423 tot 426 zwaar zou worden. Afgelopen maandag aarzelde de index aan de onderkant van deze zone. Gisteren is de AEX wederom opgelopen tot deze zone en de verwachting luidt dat de graadmeter vanochtend ook van start gaat rondom deze zone. De titel van vandaag is met deze opmerking verklaard.

Een van de technieken waarop het dieptepunt van gisteren vrij nauwkeurig kon worden bepaald was Fibonacci. Het grid staat in de intra-daggrafiek ingetekend. Na de correctie kan worden geprojecteerd. Het eerste projectieniveau ligt op 426 en het tweede bevindt zich rond 429. Vraag is echter of de graadmeter in staat is om dit tweede niveau te halen gegeven de opmerking over de zone 423 tot 426. Voorlopig mag de blik dus slechts gericht worden op 426, de bovenkant van de GevarenZone. Wordt Vervolgd!

AEX-DagGrafiek

AEX-DagGrafiek

AEX-WeekGrafiek

AEX-WeekGrafiek

Ook gepubliceerd op GSMarkets.nl  logo-goldman-sachs-v3