AEX: Gevangen

Wel of niet boven 473? Dat is de centrale vraag. In de achterliggende columns is meerdere malen gewezen op de zwaarte van deze zone. In de achterliggende columns is ook meerdere malen aangegeven dat 465 nog wel een keer voorbij zal komen. Het antwoord op de vraag is daarmee gegeven.

AEX-IntraDagGrafiek

AEX-IntraDagGrafiek

Naast de eerder geïntroduceerde horizontale lijnen onder het huidige koersverloop staat sinds vandaag ook een lijn getrokken boven de huidige slotstand. Deze lijn staat ingetekend op 471. De eerste steunlijn loopt op 466. Daaronder liggen de respectievelijke niveaus op 463, 459 en 455. In de column van vrijdag stond geschreven dat het niveau 465 niet voor de laatste keer in het scherm heeft gestaan. Vrijdag was het alweer bijna raak. De kans is echter onveranderd groot dat het bekende Heintje Davids-niveau begin deze week wederom langs komt. Anders verwoord, het is nog steeds te vroeg om al koersen boven 473 te verwachten.

Afgelopen vrijdag hebben wij op de BeleggersFair onze Gouden Tips voor 2016 gepresenteerd. Benieuwd? Schrijf u in voor de chat van TradeIdee vanavond. In deze chat zullen wij de namen aan u presenteren:

TradeIdee Chat!

AEX-DagGrafiek

AEX-DagGrafiek

AEX-WeekGrafiek

AEX-WeekGrafiek

Ook gepubliceerd op GSMarkets.nl  logo-goldman-sachs-v3