AEX: Gevangen

Afvlakkend Momentum, Op de plaats Rust, Horizontaal, Zijwaarts. Dit zijn de titels van de laatste columns. Het daadwerkelijke koersverloop is vrij nauwkeurig in lijn met deze titels. Een blik op de intra-daggrafiek vertelt het huidige verhaal.

AEX-IntraDagGrafiek

AEX-IntraDagGrafiek

Zijwaarts waarbij de nadruk ligt op het aanscherpen van de onderkant. Zo luidde de visie van de achterliggende columns. De bandbreedte welke werd aangegeven was gedefinieerd op 439 tot 432. Gisteren drukte de AEX inderdaad op de steunlijn en zoals werd verwacht bleek deze te zwak. Voor vandaag kan daarom een nieuwe bandbreedte worden gedefinieerd. Deze ligt fractioneel lager en wordt bepaald door de lijnen op respectievelijk 436 en 430. De titel van vandaag is wederom een verwijzing naar het huidige horizontale verloop. Onveranderd geldt echter de verwachting dat de AEX eerder wat op de steunzone zal gaan duwen dan dat zij dwars door de weerstandlijn loopt. De lijn rond 425 staat dan ook nog steeds ingetekend.

Heeft u zich al ingeschreven voor het TradeIdee Webinar van vanavond? De goeroes van TradeIdee nemen plaats aan de BeursTafel en delen hun visie en vooruitzichten met u. Niet Missen! Schrijf in:

TradeIdee BeursTafel!

 

AEX-DagGrafiek

AEX-DagGrafiek

AEX-WeekGrafiek

AEX-WeekGrafiek