AEX: Drie Puntjes

Na de doorbraak van de horizontale weerstand 512 wist de AEX afgelopen vrijdag gedurende de sessie niet te overtuigen. Anders verwoord, er was geen sprake van een vacuüm. Het verschil tussen de voormalige horizontale weerstand en de slotstand bedroeg slechts 3 puntjes.

AEX-IntraDagGrafiek

Het is inmiddels een bekend proces: drie puntjes inleveren! In de DD is vaak het proces van UPG beschreven. Daar de overtuiging afgelopen vrijdag uitbleef, mede vorm gegeven door het niet OB worden van de RSI, in de kleinste grafiek,  mag vandaag rekening worden gehouden met een stapje terug. De eerste zone welke nu in beeld komt is wederom 512.

De koersvorming in deze zone wordt uitermate interessant. Net zoals afgelopen vrijdag al is aangehaald in de middag-update kan nu natuurlijk opgemerkt worden dat deze voormalige weerstand mogelijk als eerste steunpilaar gaat fungeren. De ontwikkeling van vrijdag krijgt immers extra belang als de dag- en weekgrafiek onder de loep worden genomen. Met de slotstand van vrijdag is de AEX boven de diagonaal dalende trendlijnen gesloten zoals deze in de twee respectievelijke grafieken staan ingetekend. Daartegenover staat natuurlijk dat in de DD van vrijdag is verwezen naar de MA20 uit de weekgrafiek. Met de hoogste koers van januari tot nu toe en in het achterhoofd het stapje terug van vandaag kan worden opgemerkt dat de AEX vooralsnog inderdaad haar hoofd tegen deze lijn heeft gestoten.

In de kleinste grafiek staat het hiaat van vrijdag ingetekend. De onderkant van deze omissie ligt op 510.50. Het beeld voor de AEX begint dus eigenlijk pas echt weer te wankelen indien de index door de zone 512 – 510.50 zakt. Vergeet immers niet dat er onveranderd een PR openstaat op 517. Zakt de index terug onder de hierboven aangehaalde zone dan mag afscheid genomen worden van de PR en komt de blik weer op het oude hiaat tussen 503 – 500.50.

AEX-DagGrafiek

Concreet: afgelopen vrijdag was er duidelijk geen sprake van overtuiging. Het uitblijven van deze overtuiging vormt voor vandaag de set-up voor een terugtest op 512 – 510.50. Een succesvolle test opent dan de weg voor een vervolgbeweging naar 517. Slaagt de AEX niet in het terugtesten dan kan de stap van vrijdag als overshooting worden gezien en kan de graadmeter zich richten op 503 – 500.50 en daarmee dus ook op een voortzetting van de beweging sinds augustus vorig jaar. Het terugzakken onder de benoemde zone impliceert immers ook het terugzakken onder de diagonaal dalende trendlijnen vanaf het laatste kwartaal 2018.  Wordt Vervolgd!

AEX-WeekGrafiek

Middag-Update:

AEX-IntraDagGrafiek

Oude weerstand, nieuwe steun. Dat is vooralsnog het beeld van de AEX in de eerste uren van de nieuwe handelsweek. In de achterliggende DD’s stond de zone 512 – 501.50 centraal. Nadat deze afgelopen vrijdag is doorbroken, fungeert dezelfde zone nu als steunpilaar. Let wel, deze conclusie is slechts de helft van het verhaal. Het feit dat de RSI vrijdag niet tot OB reikte en het gegeven dat de MA20 vanochtend alweer als duwend juk fungeert, geeft alle aanleiding om rekening te houden met verdere druk op de zone 512 – 510.50 in de komende uren. Het niveau 512 krijgt momenteel extra gewicht door het gegeven dat de MA50 inmiddels tot dit niveau is opgelopen. Zie dat de RSI, bij het handelen rond 512, momenteel ook op steun staat. De opmerking uit de DD van vanochtend kan daarom herhaald worden: Het beeld van de AEX begint pas echt te kraken bij koersen onder 512 – 510.50. Maar dat neemt niet weg dat de DD serieus rekening houdt met koersen onder 512 – 510.50 op korte termijn.

 

109 reacties op “AEX: Drie Puntjes”

 1. Gerrie says:

  Goedemorgen Geert-Jan,

  Gefeliciteerd met de 3 puntjes die jullie mijn club gisteren niet hebben afgesnoept, maar opgevreten.
  Met voortreffelijk spel en inzet een leermomentje voor mijn nog steeds geliefde Ajax.
  Gelukkig moeten wij binnenkort Real Madrid tegemoet treden wat ik qua nivo toch iets lager inschat dan het Feyenoord van gisteren.

 2. Roelof says:

  Ja, de afgelopen week zou een duidelijk wake up call voor Ajakkes moeten zijn. De rijen dienen daar nu heel snel gesloten te worden, want anders worden ze in februari vermorzeld door Real en nogmaals door Feyenoord.

 3. Jurrian says:

  Proficiat Geert-Jan een mooie wedstrijd met een fabuleuze score. Kun je trots op zijn. Jurrian

 4. Roland says:

  020 weggevaagd Den Haag zegt Feyenoord bedankt
  https://www.youtube.com/watch?v=OV5_LQArLa0
  me vlindertje van vrijdag gaat het iets doen

  s6

 5. j.klopper says:

  technisch was Ajax beter!

 6. Hoekstra says:

  Gisteren is wederom aangetoond, waarom het Rotterdamse motto ‘Geen woorden, maar daden’ is !
  Geert-Jan, wilt u vandaag wat woorden (en/of daden) gebruiken om mijn vragen van vrijdag 25 januari om 9:50 en 18:28 te beantwoorden ?
  GRS Hoekstra

 7. Peter says:

  Door niemand gezien maar Feyenoord had 1 man meer en die stond steeds helemaal vrij voor het doel. Kon Ajax niets aan doen.

 8. Geert-Jan Nikken says:

  Waarde Hoekstra,
  Wat zijn uw vragen?
  GRS Geert-jan

 9. Moneymaker says:

  Goedemorgen iedereen, zojuist short gegaan op aex en dax. We zien de s&p duidelijk terugkomen van hogere niveaus en de weerstand daar lijkt van beton dus verwacht dat de aex en dax zullen volgen. Overigens begint de bearmarkt toch langzamerhand wel naar de achtergrond te verdwijnen…..

 10. Moneymaker says:

  We zijn meer dan 40 punten gestegen vanaf de bodem en s&p meer dan 14% is dit nu een bearmarkt rally of hebben we de bodem al weer gezien en gaan we vrolijk opwaarts de komende tijd? Ik verwacht een milde terugval en daar vanuit weer verdere stijging.

 11. Hoekstra says:

  Hoekstra – 25 januari 2019 om 09:50:
  Waarde Geert-Jan,
  Bent u van plan dezer dagen alsnog een ASML-analyse te plaatsen ?
  (het maakt mij niet uit in welke rubriek)
  GRS Hoekstra

  1. Roelof says:

   Die kan dan in de rubriek “na de cijfers” :-).

 12. Roland says:

  laatste update
  een vlinder die even een strontvlieg leek .
  maar toch een vlinder werd en het vervolg is een wolvengolf is lijn waar nu spel is
  https://invst.ly/9wck9
  hope it helps

  s6

 13. Geert-Jan Nikken says:

  Waarde Hoekstra,
  Deze week al grote namen…KPN, Unilver, Philips en Royal Dutch…ik ga me eerst daar even op richten.
  GRS Geert-Jan

 14. Phoenix says:

  Ik begrijp de Rotterdamse blijheid wel, de achterstand op Ajax is nu nog maar 8 punten. 😉

 15. Moneymaker says:

  De daling wil nog niet echt doorzetten, ga maar eens kop koffie zetten…..de steunen worden aan alle kanten verdedigd…premiesloopdagje…..

 16. Jan says:

  Geweldig dat Robin van Persie dit nog even mocht meemaken in z’n laatste eredivisie jaar en ook nog zo’n cruciale rol kon spelen ….LEGEND!

  1. Moneymaker says:

   Ten hag heeft geen enkele click met de spelers en dat sijpelt nu langzamerhand door! Het zijn allemaal losse individuen die geen enkel collectief vormden. Ten hag kan ook niet communiceren laat staat dat hij over enig empatisch vermogen beschikt.

 17. Moneymaker says:

  Ten gag in een interview tegen journalist: “wat praat je nou raar” wat een pannekoek!

 18. j.klopper says:

  hmm Ajax heeft 12 Europese wedstrijden + de thuiswedstrijd tegen 010 met aantrekkelijk spel en een goed resultaat afgesloten.
  Dat je af en toe tegen een zeperd aan loopt kan gebeuren hoor,maar daarmee is niet meteen alles fout.
  Hopelijk is Ajax nu wel even wakker geschud.

  1. Roland says:

   alles aan 020 is fout tot aan de burgemeester toe

   1. Moneymaker says:

    Helemaal mee eens Roland, echt een linkse rakker die zelfs het burka verbod wilde omzeilen, echt ongelofelijk. Nog eventjes en kerken zijn verboden…..

  2. Moneymaker says:

   Ajax zou, gezien de sterkte van het elftal, makkelijk van Feyenoord moeten winnen. Kijkend naar het budget en de waarde van de spelers zijn ze dit aan hun stand verplicht. Het is een schande dat ze dit zo weggeven met een aantal over het paard getilde spelertjes. Ze hebben nu wellicht landskampioen verprutst mede door waardeloze instelling meeste spelers en vooral de verdediging was erg slecht. Ten hag maar weer lekker terug naar Utreg doeiiiii

 19. Geert-Jan Nikken says:

  Waarde Klopper,
  U weet als geen ander… resultaten uit het verleden… bieden geen… ach u snapt… 🙂
  GRS Geert-Jan

  1. Moneymaker says:

   Feyenoord kan echt nog tweede worden als Ajax zo door blijft gaan…gogogo

  2. j.klopper says:

   Pas maar op,anders nemen we Feyenoord even over.Maken we Ajax 2 van jullie!

 20. Piet Flintstone says:

  Heeft nou iedereen plotseling (ook) al verstand van voetballen…….?? De beurs lijkt mij al moeilijk genoeg om bij te houden…..:)

 21. Roland says:

  de enige weg van 020 die Neusûhstad is de weg er vandaan.
  nu weer ta ok dank 😉

 22. string says:

  Goede morgen…

  Beste Geert-Jan…mag ik er van uitgaan dat na de zeer verdiende en afgetekende winst van Feijenoord op 020…de derde helft ook ‘n ruime extra speeltijd heeft gekend…

 23. Moneymaker says:

  Ze willen kennelijk weer omhoog -> dax alweer bijna op 11280, bij doorbraak weg open naar 11350 in eerste instantie. Puur een premiesloopdagje

 24. Phoenix says:

  Dank voor de Weekaftrap Geert-Jan.
  Opvallend hoe je de voorkeur blijft geven aan de verwachting dat we weer door de 510-512 zone gaan zakken, ondanks dat we met de slotstand van vrijdag door de bovenkant van het dalende trendkanaal zijn gestoten. Natuurlijk is bevestiging daarvan van belang, maar door de oppompende acties (imo) van de afgelopen handelsdagen zou ik eerder een verder stijgend scenario verwachten.
  We gaan het weer zien.

 25. Henk Heus says:

  aandeel AFC Ajax -/- 2.74% … (waar was 84 miljoen Frenkie “Cruijff” (haha) gisteren…??);
  Ajax heeft waarschijnlijk amper getraind na het zien van 010 tegen Zwolle.
  Ze voetbalde net zo arrogant als het Britse parlement.

  1. detita444 says:

   Ik wist niet dat het Engelse parlement ook voetbalde.
   Toch leerzaam zo’n voetbal DD.

 26. Henk Heus says:

  @Phoenix, mee eens, al zou ik als Engelse belegger toch zorgen dat ik weg ben… de beste optie is nog altijd slecht voor de economie als geheel. Konden wel eens Verkiezingen worden…

 27. Henk Heus says:

  @detita, May in de spits, maar ze staan voortdurend buitenspel…

 28. Henk Heus says:

  aan de Britse investors: better safe than sorry

  GJ, wat is uwen visie ?

 29. Henk Heus says:

  ps MM, nu mag jij weer

 30. Roland says:

  me geometrieetje doet wat het moet doen
  en de puts dus ook

 31. Roland says:

  gezien de reaktie s inz vlinder weinag die daar iets mee doen denk ik.
  u mist wat 😉

 32. Jurrian says:

  @Roland, ik keek wel naar je vlindertje hoor….en doen is bij mij denken….

  1. Roland says:

   ok
   het zet je aan het denken mooi
   waves in waves
   astrologie geometry
   plaatje
   https://invst.ly/9welz

 33. mikeonyx says:

  @roland
  vlinder loopt bij mij mee vanaf 11.30 u

 34. floriaantje says:

  Waarde Geert-Jan,
  Proficiat[ !] Zal wel “hosanna” geweest zijn in de “Tempel van het Zuid”. In ieder geval hebben ze
  Ernst Happel’s credo : “kein geloel…Fussball spielen” volledig eer aangedaan. Hoorde op radio
  Rijnmond dat 020 ook ‘bekert’ en dan maar hopen dat die ‘revanche op F.’ zich weer afspeelt tegen
  de 12e man in de Kuip.
  MVG.,
  Bert

 35. Moneymaker says:

  Bertens overigens nummer 8 van de wereld nu, die meid is ook echt een klasbak, zou ze dit jaar roland garros winnen, ze maakt goede kans!!!

 36. Moneymaker says:

  5 calls galapagos geschreven voor rit naar de 80-85 euro 😉

 37. Roland says:

  ondertussen jawel 🙂

  1. Roland says:

   vinden steun op low vanochtend heeft verkocht
   want ook ouwe lower p line
   affijn zie plaatje
   dus diverse technieken
   astro/geometry/vork/Gann
   hope it helps
   https://invst.ly/9wfqr
   s6 en groet

    1. Roland says:

     btw ik verkoop altijd te vroeg
     of goed technisch analist maar dat traden hihaaaaaaa
     winst is winst dat dan weer wel

     1. detita444 says:

      En de daling begint pas Roland…

 38. mikeonyx says:

  thx

  1. Roland says:

   hebben die auwe blauwe lpl geraakt Mike

 39. Moneymaker says:

  Laat aex en dax lopen geen zin om weer de daling te missen na opening US, is mij namelijk te vaak gebeurt….te vroeg verkocht….

  1. Roland says:

   512 vinke Nikken af

 40. string says:

  @ Henk Heus…11:59…
  Als ik zo jouw post lees dan denk ik…da’s ‘n echte Feijenoorder…toch niet toevallig familie van Ruud…want die ken ik nog van vroegere tijden…goeie verdediger…als je hem voorbij was stond ie in no time opnieuw voor je neus…

 41. Roland says:

  512 vinke Nikken af ..vinkje

 42. Henk Heus says:

  nee string, kritische Ajacied, maar vroeg me dat ook al af met Hoekstra… bekend van de zgn. Andre Hoekstra goal

  1. Hoekstra says:

   Nee, ik ben geen familie van André

 43. Geert-Jan Nikken says:

  Waarde String,
  Ik zie dat er nog een vraag van u openstaat…aangaande de derde helft…om u antwoord te geven…mag het niet als verrassing komen…dat het nog lang onrustig was…in de Hofplein-Vijver…. 🙂 …
  GRS Geert-Jan

 44. Roland says:

  te vroeg en dat is zwaar
  K ortweg
  U itermate
  T eleurstellend

 45. string says:

  Definitive vink voor 512…en van 510.50 nog maar 1 puntje verwijderd…

 46. string says:

  Had ook niet anders verwacht…vandaar dat mijn vraag/opmerking…zonder vraagteken…al redelijk retorisch was…

  510.50…vink…

 47. Roland says:

  Het is volbracht!
  de ab cd is klaar kan extended
  gap is dicht
  olifantenbar ook nog

  grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  1. detita444 says:

   Huhhh, een olifantenbar? In Artis?
   En een roze olifantenbar voor……….?

   1. Roland says:

    gaan we weer
    aan het eind van de dag was het weer guitig en verder Fred doe t beter kan je niet maar goed
    of laat is wat zien

    1. detita444 says:

     Kom op Roland, geintje. 😉
     Ik heb er zelfs nog op gegoogled.

 48. string says:

  De aandacht kan uitgaan naar 503…
  Aangezien ik geen zin heb om rebounce-geld terug te geven…heb ik op 510.50…de arena verlaten met medeneming van 3.5 indexpunt…er kan weer brood gehaald worden…

  1. Roland says:

   ik ben mensen iets aan het tonen
   dat je niet in gaat op me analyse zegt genoeg ..
   en ik moet je humor niet klip en klaar dat was met astr zo
   anders ik moet je nagativiteit niet
   opbouwende grappen zijn welkom

 49. Geert-Jan Nikken says:

  Nu nog even doorduwen naar OS en dan kunnen we weer terug de HofPlein-Vijver is.
  GRS Geert-Jan

 50. Moneymaker says:

  De dax heeft er nog geen zin in ;-((

 51. Moneymaker says:

  Nou kom op dan nu OS aub……..

 52. string says:

  Het ziet er naar uit dat mijn tussentijdse uitstap deze keer niet nodig was…ben derhalve op 510.60 de strijd opnieuw aangegaan…

 53. Roland says:

  laatste update en grafiek ooit
  wacht verder af op wie het beter kan.
  GJN dank want die kan het beter
  u snapt
  de grafiek want me Moeder zei altijd “wie A zegt zegt ook B dus maak af waar je aan begon”
  en in dit geval ab=cd
  de grafiek https://invst.ly/9whdm waar ik een indicator onder heb gezet

  groet en s6
  vol testoron dat wel 😉

 54. Piet Flintstone says:

  Beste Roland, eens zien hoelang dat je het volhoudt……het wegblijven bedoel ik dan…….Want laten we wel zijn, dit forum werkt toch als een verslaving…..:)
  Verder jammer van de lange tenen die je toont 🙁

  1. Roland says:

   zij geen lange tene hoor iets met verleden en altijd dezelfde
   let op Beste Geert Jan mag ik een ban voor het leven.
   verslaving weg 😉

 55. floriaantje says:

  Beste Maurice,
  ‘Traders Talk ivm -12% Caterpillar, één van de mega industrie vwb ‘global {slowing} economy :
  “It shouldn’t be a complete surprise to investors given that the company’s chief financial officer
  said in October that the industrial bellwether “can’t grow that fast forever.” Instead, the company
  forecast a “modest” sales gain for 2019.
  “You have a number of geopolitical things going on: tariffs, where we are on trade and so forth, which all can have an impact on our customers, and therefore can have an impact on our businesses,” CFO Andrew Bonfield said in a phone interview.
  Exactly how modest that sales gain will be is likely to be the main question that will likely be asked when they address analysts during their earnings call at 11 a.m.”

  Dus na 17.00 p.m. zal ik aankoop “CAT” voor m’n large cap portfolio + na slot Europese beurzen
  intraday S&P500.
  MVG.,
  Bert

 56. Moneymaker says:

  Hou ik ze een keer wat langer aan zet de daling niet door en geen OS…. ;-(

 57. Moneymaker says:

  Heb een SL op 512.20 mocht de aex toch weer stijgen……gaat allemaal niet van hart en de dax zint mij ook totaal niet…..11200 blijft toch wel sterk!

 58. string says:

  stop van bericht 15:49 stond netjes dichtbij…

 59. floriaantje says:

  Ter Info :

  Key events in the coming days:
  * Chinese President Xi’s top economic aide, Vice Premier Liu He, will meet with U.S. Trade Representative Robert
  Lighthizer and Treasury Secretary Steven Mnuchin on Wednesday and Thursday.
  * Tech giants Apple, Microsoft, Facebook, Alibaba, SAP, Qualcomm, Tesla, Samsung and Sony announce earnings.
  * Tuesday the U.K. Parliament votes on amendments to Theresa May’s Brexit deal with the EU. The EU Parliament
  debates Brexit on Wednesday.
  * Wednesday Fed Chairman Jerome Powell holds a news conference after the FOMC rate decision.

  MVG.,
  Bert

 60. bvk67 says:

  Hallo Bert,
  $CAT heeft zn DMA50 rond de $127
  Noteert nu onder $126 (-11%)
  Succes.
  Bart

  1. Jurrian says:

   interessant, ik zat er net naar te kijken vanwege de fameuze buy the dips….

 61. floriaantje says:

  Beste Bart.
  THKS. Wacht op info CAT’s ceo.
  MVG.,
  Bert

 62. Piet Flintstone says:

  Nu tot weerstand 512 en morgen verder dalen?

 63. WP says:

  Ik neem aan dat de PR begraven is vanmiddag? 😉

 64. WP says:

  OH en GJ je vroeg al een tijdje terug of er problemen waren met laden van je site. Toen niet nu ondervind ik wel problemen af en toe zegtie safari kan server niet vinden. Heb de laatste safari versie???

 65. floriaantje says:

  Ter Info:
  “There’s a silver lining to Caterpillar Inc.’s disappointing 2019 guidance: It’s more in line with reality.
  Caterpillar expects only a modest sales increase in 2019 and a smaller gain in earnings per share than analysts anticipated. If you needed more evidence that global economic growth is losing steam, this is it. One of the biggest topics of discussion in industrial circles has been around whether stocks have sold off sufficiently to reflect that slowdown; Caterpillar’s more than 9 percent drop on Monday suggests they haven’t, and its results are a good reminder of how quickly economic momentum can shift.”
  MVG.,
  Bert

 66. detita444 says:

  Thx Bert.

 67. Moneymaker says:

  Alles mee overnight, na 20 uur zal de daling hopelijk een vervolg krijgen…. de futs zakken lekker door dus morgen weer een verdieping lager, het was een guitige dag ;-))

 68. floriaantje says:

  Ter Info
  Conf. call CAT bottom line :
  “See still sales growth but only slowing in China that’ s why estimates were missed”.
  MVG.,
  Bert

 69. WP says:

  haha Bert verhaaltje: smoesjes zijn goed maar de praatjes deugen niet van Caterpillar

  1. WP says:

   Ik bedoel ik geloof dat niet kan echt niet alleen aan teruglopende groei van China geschoven worden, er zullen wel meer redenen zijn alleen die komen nu niet zo uit de verf.
   Dank in ieder geval voor het melden iedere keer van je markettalk 😉

 70. maurice says:

  Goede middag beste Bert,
  Suc6 met uw large cap caterpillar ! Ik houd mijn shorts vast.
  mvg
  Maurice

 71. string says:

  Heb ‘n pijltje gegooid op de 30’ AEX/CFD grafiek…koersdoel is 506.75…mits 511.56 top niet meer wordt uitgenomen…

 72. floriaantje says:

  Beste Maurice, Goedemiddag
  Wacht nog totdat de 127 wordt bereikt bij slot.
  Qua S&P intraday, zelfde houding. Immers géén positie is ook een positie. Bovendien
  -zie mijn post om 16.59- nog genoeg opportuniteiten in deze cruciale week. Komt door
  de ‘Sunshine State mood’ dat ik zelden een “short-index-positie” inneem alleen maar bij
  de EUR/USD.
  Smakelijk eten en tot s’effens.
  MVG.,
  Bert

 73. floriaantje says:

  Beste WP.,
  Qua CAT zie ook mijn post om 17.28. Verder meld ik alléén ‘traders talk’ en een ieder
  trekke z’n eigen (TA) conclusie….never blame or don’t shoot the messenger”
  MVG.,
  Bert?

  1. WP says:

   Nee geenszins mijn bedoeling u te “shooten” ;-), ik waardeer uw mededelingen mbt uw traderstalk altijd enorm. Het is CAT die denk ik niet helemaal precies vertelt hoe het zit. Beetje van: hoe verpak ik een nare mededeling zo positief mogelijk.

 74. floriaantje says:

  Beste Maurice,
  Instap S&P500 op 2642.
  MVG.,
  Bert

 75. string says:

  De test op 512…gaat vanavond nog afgewerkt worden…???
  Ziet er naar uit dat die wel gaat slagen…begin van het rijtje wordt dan (512)…510.50…503…500.50…
  Hierna wordt de rest van het laatste up-kanaal van de dag-grafiek teruggepakt…
  En als dit alles niet gebeurt…dan wordt de dubbele bodem op 30′-plaatje geactiveerd…en staat het weer snel op 514…

  Mooie avond…

 76. maurice says:

  Beste Bert,
  Dan geef maar een flinke trap naar het zuiden.
  mvg
  Maurice

 77. floriaantje says:

  Beste Maurice,
  Volg nu de pressconferentie met o.a. Steven Mnuchin – Min van Financien – die wo+do
  de tradetalks tussen VS en China leidt.
  Daarna zal ik “trappen” – géén jetstream (?) – welke richting bepaalt de beurs m.i.
  MVG.,
  Bert

  1. maurice says:

   U bent toch short ingestapt op 2642 ?

 78. floriaantje says:

  Ter Info;
  Mnuchin waarschuwt dat de ‘trade issues’ gecompliceerd zijn. Woensdag 30/1géén
  Q4 GDP schatting door ‘shutdown’
  Verder alleen maar Q&A over Venezuela.
  MVG.,
  Bert

 79. floriaantje says:

  Beste Maurice,
  Dankzij Kudlow’s, nat.econ. raad. Q&A optimistische uitspraken ben ik er toch b/e eruit.
  Immers morgen na beurs Apple Q4…
  Prettige avond verder.
  MVG.,
  Bert

  1. maurice says:

   Tot morgen beste Bert !
   mvg
   Maurice

Laat een reactie achter