AEX: Afwachtende Houding

De hoogste koers van gisteren is gezet op 452. Precies het niveau dat gisteren op deze plek is benoemd als Laatste Hobbel. De onderkant lag op 448. Een herkenbaar niveau vanuit vorige columns. Is dit ook de bandbreedte voor vandaag? Het is immers weer de derde vrijdag van de maand.

AEX-IntraDagGrafiek

AEX-IntraDagGrafiek

Het gevecht met de langere termijn weerstanden is in volle gang. De slotconclusie van gisteren luidde dat het verstandig is om nog even de bevestiging van een doorbraak af te wachten. Dat de AEX nog niet helemaal los is blijkt uit het gegeven dat zij gisteren min of meer een pas op de plaats heeft gemaakt. De verwachting luidt dat ook voor vandaag rekening moet worden gehouden dat een verdere stijging moeizaam zal verlopen. De zone 452 zal hoogstwaarschijnlijk weer als weerstand gaan fungeren. In de column van gisteren is aangegeven waarop dit niveau is gebaseerd. Aan de onderkant mag worden verwacht dat de oude toppen rond 448 vandaag wederom de eerste verkoopdruk absorberen. De titel van vandaag is hiermee verklaard.

Gisteravond was het TradeIdee-Webinar met OptieAcademy. Een groot succes en uitermate leerzaam. Heeft u het webinar gemist of ging de uitleg van de constructies iets te snel? Geen probleem. Met onderstaande link kunt u het webinar in alle rust en op een door u gewenst tijdstip terugkijken. Mocht u de hand-out van de presentatie willen ontvangen, dan kan dat ook. Stuur een bericht aan nikken@leomont.com met de code “Hand-out TradeIdee: OptieAcademy”en ik zorg ervoor dat u de hand-out opgestuurd krijgt.  Let wel, de kijkers welke gisteren het webinar hebben bekeken hoeven uiteraard niet op deze manier te reageren. Zij ontvangen de hand-out vandaag. Schrijf u ook gelijk in voor het wekelijkse Lunch-Webinar op maandag. Zo blijft u op de hoogte en geïnformeerd.

TradeIdee-Webinar: OptieAcademy!

Lunch-Webinar: De WeekAftrap

AEX-DagGrafiek

AEX-DagGrafiek

AEX-WeekGrafiek

AEX-WeekGrafiek

 

 

3 reacties op “AEX: Afwachtende Houding”

 1. Nikken says:

  Goedemorgen.,

  Zoals u ziet staat de nieuwe website van TradeIdee Live. Graag horen wij uw mening. Dank.

  GRS, Geert-Jan

 2. Ger says:

  Goedemiddag,
  Ben jij dat Geert-Jan rechtsboven in een vrije val naar beneden (gsmarkets.nl). Of is dit de verwachting van de AEX ? De site ziet er gelikt uit!
  Groetjes, KGB

 3. Geert-Jan Nikken says:

  Ja dat klopt. Ik ben de knappe van die twee….:-)

Geef een antwoord