AEX: 426!

Dit impliceert dat de tweede helft van deze week in het teken staat van een herstel naar 426. Aldus de column van gisteren. De tweede helft van de week start vandaag. De hogere opening van vanochtend past in het neergelegde plaatje.

AEX-IntraDagGrafiek

AEX-IntraDagGrafiek

Je moet er even bijblijven voor het beste resultaat. Zo luidde een reclameslogan uit de jaren negentig vorige eeuw. Deze slogan kan een op een toegepast worden op het huidige koersverloop van de AEX. Gisteren werd naar twee niveaus verwezen, te weten 423 en 426. Het hoogste punt van gistermiddag reikte tot aan 423 en de opening vanochtend gaat naar alle waarschijnlijkheid ook plaatsvinden rond 423. De verwachting is gisteren uitgesproken dat de zone 423 overwonnen gaat worden. Vandaar de titel van vandaag. Geen vuiltje aan de lucht dus. Echter, in de tussenliggende uren is de graadmeter even op en neer geweest naar 411. Ik kan me nog tijden herinneren dat de graadmeter voor dit soort bewegingen dagen, zo niet weken, nodig had. Aan volatiliteit geen gebrek. Waarvan Akte!

In de intra-daggrafiek staat onveranderd het dalende trendkanaaltje ingetekend waarbinnen de AEX zich momenteel ontwikkelt. Gisteren bleek de bovenkant van dit kanaal nog te sterk. Voor vandaag wordt rekening gehouden met koersen boven de weerstandlijn. Zoals gezegd, de visie was en de visie is dat de index onderweg is naar 426.

Heeft u zich al ingeschreven voor TradeIdee: De WeekAftrap? Iedere maandag praten wij u tijdens dit lunch-webinar in een half uurtje bij. Doe uw voordeel. Als goed geïnformeerde belegger heeft u immers een voorsprong op uw mede-belegger. Schrijf in:

TradeIdee: De WeekAftrap!

 

AEX-DagGrafiek

AEX-DagGrafiek

AEX-WeekGrafiek

AEX-WeekGrafiek

Ook gepubliceerd op GSMarkets.nl  logo-goldman-sachs-v3