AEX: 3 x Raden

Al ruim twee weken draait de AEX rondom de zone 465. Soms iets daarboven, soms iets daaronder. Aldus de column van woensdag. Gisteren noteerde de graadmeter iets boven 465. Gebaseerd op de aangehaalde stelling impliceert dit nu weer een daling tot onder 465.

AEX-IntraDagGrafiek

AEX-IntraDagGrafiek

Onveranderd luidt de visie dat de zone 465 zal fungeren als magneet. Anders verwoord, nog steeds duidt het technische beeld in de richting dat het niet de laatste keer is geweest dat het niveau 465 in het scherm staat. De voorgaande zinnen zijn een quote uit de column van gisteren. De koersontwikkeling, zoals weergegeven in onderstaande intrad-daggrafiek, ondersteunt de neergelegde visie. Bij het aantikken van de bodem dinsdag noteerde de RSI immers onder de OS-lijn, bij het zetten van de top gisteren noteerde de RSI niet boven de OB-lijn.  Een situatie welke oproept tot voorzichtigheid. Nog een keertje dan maar:  Het verdere koersverloop oogt MoeiZaam.

In de dag-grafiek is onveranderd het gevecht gaande met de 200 dagenlijn waarbij in dit tijdsframe de RSI ook maar niet tot boven de OB-lijn wil klimmen. Voor de komende dagen ligt de focus onveranderd op het gebied rond 458.

AEX-DagGrafiek

AEX-DagGrafiek

AEX-WeekGrafiek

AEX-WeekGrafiek

Ook gepubliceerd op GSMarkets.nl  logo-goldman-sachs-v3