Going Dutch Portefeuille Sluit Turbo Long KPN: 32,75 procent Winst

Lees hieronder de oorspronkelijke TradeAnalyse.

 

De Going Dutch Portefeuille ziet een kans in de huidige volatiele markt. Hieronder de gegevens van de Trade.

Positiedetails     Start       Port.
Item Richting   Punten Datum Prijs   gewicht
KPN Turbo Long (DE000SB553G3) Long 12 23/02/2021 €0,58 4,96%

De koersontwikkeling van KPN vindt al sinds het laatste kwartaal van 2020 plaats binnen een opwaarts gericht trendkanaal. De begeleidende trendlijnen staan in onderstaande grafiek ingetekend. De duikeling van vandaag drukt KPN weer op de steunlijn van het kanaal.

Zie dat de wolk groen van kleur is en dat deze indicator als sinds de start van het trendkanaal in de koers van KPN samenvalt met de onderkant van dit kanaal. Daarnaast is de langere gemiddelde lijn sinds de start van 2021 gedraaid van dalend naar stijgend. Een ondersteuning voor de gedachte dat KPN momenteel in een stijgende beweging zit.

De snelheidsmeter noteert ook in de plus, hetgeen duidt op onveranderd opwaarts momentum. Tot slot de spanningsmeter. Deze was recent overspannen, maar is door de huidige ontwikkeling afgekoeld. Zij noteert nog wel netjes in een Bull Market stand.

DagGrafiek KPN

De optelsom van bovenstaande gegevens geeft aanleiding om een voortzetting van de opwaartse beweging te veronderstellen. De portefeuille koopt daarom ISIN:DE000SB553G3.

Terug naar PortefeuilleOverzicht.

Geef een reactie